Aussiepraat
'Aussietalk'

Aussiepraat is dé Nederlandstalige 'discaussielijst' voor liefhebbers van de Australian Shepherd die graag onderling informatie en ervaringen willen uitwisselen. De lijst telt zo'n 250 praters!

'Aussietalk' is the Dutch discussion list for Australian Shepherd fanciers in Holland and Belgium who would like to exchange information and experiences.

Van de deelnemers aan de lijst wordt verwacht dat ze zichzelf en hun honden even voorstellen en op een eerlijke, open en prettige wijze met elkaar communiceren. Iets te vragen over het ras? Iets mee te delen (plannen, activiteiten, uitslagen)? Op de hoogte blijven van wat er gaande is in Aussieland? Raak hier aan de praat over de Aussie!


Wil je je aanmelden bij Aussiepraat? Stuur dan een e-mail naar:

aussiepraat-subscribe@yahoogroups.com


De URL naar de Aussiepraat-pagina is:

http://groups.yahoo.com/group/aussiepraat


Als je bent ingelogd bij Yahoo! Groups (Yahoo ID aanvragen/opgeven en wachtwoord kiezen/opgeven) kun je via deze pagina foto's en bestanden van medeleden bekijken, de archieven en de Aussie-database inzien, je persoonlijke instellingen veranderen, een kalender raadplegen, meedoen aan opiniepeilingen en nog veel meer. Dit systeem biedt prachtige mogelijkheden om elkaar van alles en nog wat - van dekberichten, boswandelingen en geboren puppies tot te herplaatsen honden, tentoonstellingsuitslagen en frisbeetrainingen - op de hoogte te houden. Kortom: Aussiepraat is een handig netwerk van en voor Australian Shepherd-eigenaren!